Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)

Рехабилитация, физиотерапия, масаж и СПА / SPA - рехабилитация.com - В уюта на дома

Рехабилитация и
физиотерапия

Рехабилитация, физиотерапия, масаж и SPA/СПА - четири терапевтични метода, стотици съвременни процедури, една цел - Вашето здраве и красота!

Начало Начало В уюта на дома В уюта на дома

В уюта на дома

Ние разбираме, че Вие или Вашите близки, може да предпочетете рехабилитационните и физиотерапевтичните процедури да се провеждат в уюта на вашия дом или работно място. Затова нашата цел е:

ДА ПОСТИГАМЕ МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ В ИЗВЪНБОЛНИЧНИ УСЛОВИЯ

Провеждането на рехабилитация и физиотерапия в домашни условия е подходящо за хора, които се нуждаят от по-продължителен период на възстановяване и лечение. Състояния след инслулт (мозъчен инфаркт), болест на Паркинсон, след оперативни намеси, след травми или счупвания, които често се нуждаят от 3 до 12 месеца възстановяване, преди Вие или Вашите близки да станете по-независими и мобилни. Това води до значителни разходи и неудобства както за Вас, така и за Вашите близки, които постоянно трябва да са ангажирани с организирането на транспорта до и от съответните лечебно възстановителни заведения.

• затова сме събрали екип от специалисти с изключителел опит в областта на неврологията, ортопедията, кардиологията и др.

• оборудван с най-модерната физиотерапевтична апаратура

• разполагащ с всички средства, необходими за провеждането на една съвременна и пълноценна рехабилитационно възстановитална програма

• и всичко това в уюта на Вашия дом или офис

От нашия дългогодишен клиничен опит, ние знаем и разбираме, че възстановяването и рехабилитацията на повечето болестни състояния, биват често забявяни поради

• намаляване на мобилността вследствие на болката

• забързаното ежедневие и начинан живот

• трудности при определянето и спазването на часовете за провждане на рехабилитацията и физиотерапетвичнията, които често са несъвместими с нашите ангажименти за деня

• дискомфорта и неудобството от пътуването и чакането пред кабинетите

Поради това, рехабилитацията и физиотерапията, често са или пропускани изцяло, или с прекъсвания. Тези недостатъчно адекватни, последващи заболяването действия, водят до забавеното или непълното възстановяване. Това е причината ние да развиваме и усъвършенстваме постоянно този вид услуга, за да бъдем от полза на Вас и Вашите близки.

Защо рехабилитация и физиотерапия у дома?
Някои от ползите затова рехабилитацията и физиотерапяията да се провеждат в домашни условия са:

Удобство – за Вас може да е неудобно или невъзможно да вземате почивка от работа или да “отскачате” по време на работа, специално за провеждането на процедурите. Също така е възможно самото Ви състояние да не позволява придвижването до нас. Много по-логично в тези случаи е ние да дойдем при Вас. Като ние разполагаме с всичкото необходимо оборудване за провеждането на всякакъв вид рехабилитация и физиотерапия.

Транспорт – вследствие различни видове травми или след оперативни намеси, тялото е изключително крехко и уязвимо, въпреки това, много често се налага последваща рехабилитация или физаиотерапия. Ние бихме предпочели Вие и Вашите близки да не пътувате, да съхраните енергията си, за да може тя да бъде максимално използвана по време на възстановителната процедура. Още повече, че когато сме заобиколени от комфорта на собствения си дом, се чувстваме много по-спокойни и фокусирани.

Избягва се дългото чакане – всъщност няма никакво чакане, тъй като всички часове за провеждане на процедурите са предварително планувани в удобно за Вас време. Повече няма да Ви се налага да чакате по спирките за да се придвижите, да чакате ред пред кабинета на линчния лекар за направляние, после отново по опашки пред кабинетите по рехабилитация и физиотерапия и накрая пак по спирките на градския транспорт, за да се приберете вкъщи – за нас Вие сте приоритет номер едно когато става въпрос за провеждането на процедурите по рехабилитация и физиотерапия. Вие определяте Вашия график.

Избягва се излишното излизане навън – чрез провеждането на всички рехабилитационни и физиотерапевтични процедури в собствения си дом или офис, Вие ограничавате излагането си на патогени и вируси, които са често срещани в медицинските или болничните заведения, най-вече докато чакате пред кабинетите или докато се упражнявате в претъпкания салон по лечебна физкултура. Не на последно място след приключване на процедурите, Вие се чувства изморен, отпуснат, сънлив или релаксиран. Редица физиотерапевтични и масажни процедури изискват покой след края им, често след активната лечебна физкултура и рехабилитацията Вие сте загряти и изпотени. Самото придвижване до вкъщи намалява терапевтичния ефект от една страна, а от друга, увеличава стреса върху тялото и психиката. Това казано, определя още едно от предимствата при провеждането на рехабилитацията и физиотерапията в домашни условия, давайки Ви нужното спокойствие, далече от любопитните погледи.

Защо да изберете нас?

Ние сме мулти-дисциплинарен екип – това означава, че разполагаме с множество инструменти и многообразие от методи и средства, чрез които да помогнем на Вас или на Вашите обичани близки.

Холистична терапия – поражда отговорност и фокус. Ние вярваме, че съществуват физически, умствени, социални и духовни компоненти, които съставят живота на индивида, като го окуражаваме да възвърне равновесието, което е съществено важно, за да не се стигне до дадено заболяване на първо място. Ние възприемаме нашия подход като деликатен - подход, като се стремим да мобилизираме всички защитно-възстановителни реакции на организма, обратно на конвенционалната медицина, която се стреми да надделее над пациента с лекарства и други инванзивни методи. Винаги когато е необходимо, ние ще ви насочим към съответните специалисти, невролози, ортопеди, кардиолози и други медицински консултанти

По-голяма надеждност – понеже сме екип, има значително по-малка възможност терапията да бъде прекъсвана или повлиявана, поради непланирани отсъствия на трапевта, нещо което се случва често, когато терапевтът е един единствен. Това разбира се значи, че имате и много по-богат избор, когато стане въпрос за избиране на терапевт за Вас или Вашите близки и семейство

Качество и компетентни грижи – всички рехабилитатори, ерготерапевти, кинезитерапевти и масажисти от нашия екип са напълно сертифицирани, пълноправно практикуващи специалисти със средно 6 годишна клинична практика.